Μέθοδος που αναδεικνύει τα αρωματικά χαρακτηριστικά του καφέ.

1

Step 1

Βάζουμε το dripper πάνω στην κούπα που θα χρησιμοποιήσουμε, βάζουμε τον αλεσμένο καφέ (18 γραμμάρια) στο (βρεγμένο) φίλτρο και μηδενίζουμε τη ζυγαριά.

2

Step 2

Μουσκεύουμε τον καφέ μετρώντας 50 γραμμάρια νερού…

3

Step 3

…και τελειώνουμε αδειάζοντας το υπόλοιπο νερό, με κυκλικές κινήσεις, μέχρι η ζυγαριά να δείξει βάρος 280 γραμμάρια.

4

Step 4

Αφαιρούμε το Dripper από την κούπα και σερβίρουμε.