Παγωμένος καφές φίλτρου με καφέ Αιθιοπίας σε γυάλινο ποτήρι 270ml.

2

Step 1

Γεμίζουμε το εσωτερικό με πάγο.

3

Step 2

Τοποθετούμε το dripper πάνω, βάζουμε τον αλεσμένο καφέ (18 γραμμάρια) στο (βρεγμένο) φίλτρο και μηδενίζουμε τη ζυγαριά.Ρίχνουμε στο φίλτρο τον αλεσμένο καφέ.

4

Step 3

Μουσκεύουμε τον καφέ μετρώντας 50 γραμμάρια νερού…και τελειώνουμε αδειάζοντας το υπόλοιπο νερό, με κυκλικές κινήσεις, μέχρι η ζυγαριά να δείξει βάρος 280 γραμμάρια.

5

Step 4

Σερβίρουμε!